Utrecht Stad Regio's

Utrecht Stad
De stad Utrecht heeft veel te bieden; o.a. kroegen, restaurants, veel shopping mogelijkheden én 3 campussen. BEKIJK ALLE

Cafe de Beuntjes
“Ze maken zelf best aardig ambachtelijk bier. Ik zou dat ten zeerste aanbevelen! Ook is de locatie dichtbij de Universiteitsbibliotheek Stadscentrum en het is over het algemeen een gezellige plek om rond te hangen!”

• Door Derin

Restaurant LE:EN
“Dit is een heerlijk restaurant om met vrienden wat te komen eten en zo alle hapjes kan proeven door ze te delen. Ook de cocktails kan ik aanraden!”

• Door Sanne

Ping pong club
“Ik ben er zelf eerlijk gezegd nog maar één keer geweest, vlak voordat alle horeca weer dichtging, maar het was zeker voor herhaling vatbaar. ”

• Door Milan

Oosterkade
“Haal bij de supermarkt wat lekkere hapjes en drankjes voordat je arriveert, dan zit je de hele avond goed.”

• Door Mik

Biltstraat Wijn & Whisky
“Om de pandemie door te komen ben ik mijn wijnkennis uit aan het breiden. Af en toe een heerlijke wijnproeverij is en heerlijke manier om je vrije tijd te besteden.”

• Door Kees

Tuincentrum Intratuin
“Ik loop nooit deze winkel uit zonder minimaal 1 plant te hebben gekocht.”

• Door Manouk

Griftpark
“De stadsboerderij bij het Griftpark is super leuk om een keer te bezoeken!”

• Door Vera + 1

Café Noen
“Café Noen is echt leuk als je ooit eerder op de internationale campus aankomt. Een geweldige plek om af te spreken met vrienden en te lunchen”

• Door Kimberly + 1

Ohøj coffee roasting
“In deze winkel kun je verschillende koffiesoorten op basis van espresso en filterkoffie kopen. Bovendien kun je er vers gebrande hele of gemalen koffiebonen kopen.”

• Door Alptug + 1

Wilhelminapark
“In het Wilhelminapark kan je in de zomer heerlijk picknicken en in de herfst heel mooi wandelen. Er is een hele fijne sfeer en er is genoeg plek voor iedereen. In de buurt van het park kun je een lekker ijsje scoren bij ijssalon Vorst.”

• Door Natasha + 2

Karibu Café
“Karibu café is een van mijn favoriete plekken voor brunch in Utrecht. Ik zou de "eggs benny" ten zeerste aanbevelen”

• Door Kimberly + 1
Groene oase

Japans restaurant Kounosuke
“Als je hunkert naar authentieke Japanse gerechten, vooral don dineren, moet je deze plek eens proberen :) Ze hebben ook veganistische optie dus het is een groot pluspunt.”

• Door Tú