“Het Griftpark heeft veel de bieden! Van een basketbalveld tot een skatepark en een huisdierentuin.”

Studentlife Team

“Een mooi park waar je goed met vrienden kunt picknicken. Ook een boeiende geschiedenis, want door de gasfabriek die er tot 1960 stond, was het de meest vervuilde plek in Utrecht.”

Thomas

“Samen met mijn vriendengroep heb ik de traditie om iedere lente/zomer te barbeque'en in het Griftpark waar we lekker aan het water kunnen zitten.”

Daphne

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Poolcafé Hart van Utrecht
Een gezellig café waar je kunt poolen met je vrienden, middenin het centrum van Utrecht.

Boekhandel Steven Sterk
Ontdek literaire schatten naast de iconische Domtoren.

Wilhelminapark
Dit 122 jaar oude park is Utrecht's meest favoriete plek voor een zomerse BBQ.

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Sportcentrum Olympos
Wat voor sport je ook doet, je kunt terecht bij Olympos!

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Spelletjeswinkel Subcultures
Eén van de spelletjeswinkels van Utrecht!

Teds Utrecht Oudegracht
Dé ultieme brunchplek van Utrecht, waar elke dag aanvoelt als een weekenduitje.

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Tivoli is een hotspot voor studenten die daar samenkomen voor concerten en evenementen van welke aard dan ook.

Live muziek

Kasteel De Haar
Hoewel het kasteel het grootste van Nederland is, zijn er niet veel toeristen/bezoekers. Als je een museumkaart hebt, hoeft je geen entree te betalen