“Samen met mijn vriendengroep heb ik de traditie om iedere lente/zomer te barbeque'en in het Griftpark waar we lekker aan het water kunnen zitten.”

Daphne

“Terwijl ik doelloos rondwandel in Griftpark, vergeet ik mijn stress. Ik richt me alleen op het groene landschap, de eenden die rustig in de vijver zwemmen en de bomen. Als je een pauze neemt van het studeren, raad ik je ten zeerste aan om een wandeling te maken in het park, omdat het een verjongende ervaring voor de ziel kan zijn.”

Fayruz

“In tegenstelling tot andere parken in Utrecht, trekt het Griftpark mensen van alle achtergronden aan, van de casual hondenuitlater tot de skater en basketbalfanaat.”

Ingmar

Parnassos Cultuurcentrum
Cultureel hart van de UU-gemeenschap.

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Teds Utrecht Oudegracht
Dé ultieme brunchplek van Utrecht, waar elke dag aanvoelt als een weekenduitje.

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Tivoli is een hotspot voor studenten die daar samenkomen voor concerten en evenementen van welke aard dan ook.

Live muziek

Spelletjeswinkel Subcultures
Eén van de spelletjeswinkels van Utrecht!

Wilhelminapark
Dit 122 jaar oude park is Utrecht's meest favoriete plek voor een zomerse BBQ.

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Poolcafé Hart van Utrecht
Een gezellig café waar je kunt poolen met je vrienden, middenin het centrum van Utrecht.

Boulderhal Energiehaven
De boulder hal van Utrecht!

Sportcentrum Olympos
Wat voor sport je ook doet, je kunt terecht bij Olympos!