Oudegracht Regio's

Oudegracht
De beste tips van onze studenten aan misschien wel de mooiste gracht van Nederland. BEKIJK ALLE

Tunnel onder de Ganzenmarkt
“s Avonds is deze tunnel een unieke locatie om mooie foto's te maken”

• Door Natalia + 1

Restaurant UNO
“Ik vind UNO leuk vanwege het mooie uitzicht op het kanaal en de lunchaanbiedingen. Het is een leuke plek om met vrienden rond te hangen!”

• Door Alptug + 1

Dille & Kamille
“Dit is de perfecte winkel om cadeaus te kopen voor anderen en voor jezelf. Van etenswaren, keukengerei en handdoeken, tot kinderspeelgoed, boeken en planten. Ze verkopen alleen natuurlijke en plastic-vrije artikelen, wat ik erg belangrijk vind.”

• Door Vera + 1

Café restaurant Winkel van Sinkel
“Café restaurant Winkel van Sinkel in hartje Utrecht is zowel een leuke plek om met vrienden uit eten te gaan als om 's avonds te gaan stappen.”

• Door Vera + 1

Restaurant Rum Club
“Door het interieur en het menu lijkt het net of je op het strand bent in plaats van in regenachtig Utrecht. De bediening is ook super vriendelijk!”

• Door Natalia + 1

Broodje Carlo
“Hun brood is geweldig!”

• Door Derin

Kanoverhuur Utrecht
“Ik geniet vooral van kanoën op de Oudegracht waar vrolijke mensen chillen aan de grachten.”

• Door Mariam + 1

Spelletjeswinkel Subcultures
“Er zijn zoveel verbazingwekkend ontworpen bordspellen, en het is heerlijk om op een plek als Subcultures binnen te lopen en er helemaal door omringd te zijn.”

• Door Mike

Tweedehands winkel Episode
“Episode is de belichaming van een georganiseerde chaos. Er zijn veel te veel spullen in de winkel, maar ze zijn netjes gesorteerd op kleur, materiaal en soort. Als je een onconventioneel themafeest moet bijwonen, weet ik zeker dat je er iets geweldigs voor kunt vinden in Episode”

• Door Berne + 1
Tweedehands kleding

De Oudegracht
“De Oudegracht is een plek waar ik graag rondloop met mijn vrienden om coole nieuwe dingen te shoppen.”

• Door Kimberly + 1

Grieks restaurant Taverna
“Ik kom hier altijd graag eten samen met vrienden om gezellig bij te kletsen en te genieten van het eten en de Griekse sfeer.”

• Door Stephan

Boekhandel Broese
“Een erg mooi architectonisch gebouw vol met boeken, ook een paar Engelstalige boeken.”

• Door Manouk + 1

Foodtruck Broodje Ben
“Wie kent Boodje Ben niet? Of het nu bij het Science Park is of aan de Oudegracht, Boodje Ben biedt onbeperkte keuze aan broodjes, zodat je je nooit zult vervelen of zonder keuze komt te zitten. 21 is mijn persoonlijke favoriet, de pijnboompitten, mango en kip gaan gewoon zo goed samen.”

• Door Derin + 2
Foodtruck

Bioscoop Pathé Rembrandt
“Als je het leuk vindt om naar de bioscoop te gaan, kan je in Utrecht o.a. terecht bij deze Pathé.”

• Door Naoual + 2