Rondom Utrecht Regio's

Rondom Utrecht
Onze studenten geven je de beste tips rondom de stad; voor een wandeling, lunch of ander uitje. BEKIJK ALLE

Het Gagelbos
“Tijdens alle lockdowns was ik hier veel te vinden om te skeeleren of te wandelen. Lekker dicht bij huis, maar toch niet in de stad.”

• Door Sanne

Zwembad Den Hommel
“Ik probeer elke week ongeveer een half uurtje baantjes te trekken, zwemmen is namelijk erg goed voor je hele lichaam. Op deze manier kan ik de dag altijd lekker beginnen.”

• Door Berne

Tuincentrum Steck
“Ik kom hier graag om voor planten te kijken, maar ook om het tuincafé, Noordertuin te bezoeken.”

• Door Sanne

Studentencomplex de Sterren
“Ik woon op deze locatie! Dankzij mijn leuke huisgenoten zal ik de rest mijn leven veel waarde hechten aan deze plaats. Ik voel me hier nooit alleen. Hier ben ik mijn beste vriendin en ook nog mijn relatie-vriendin tegengekomen!”

• Door Natasha

Kasteel De Haar
“Ik hou van het fietspad naar het kasteel dat vol staat met prachtige boerderijen en fruittuinen. Je kunt gemakkelijk de boerderijen bezoeken die je onderweg ziet, of in de zomer verse kersen, aardbeien of bosbessen kopen.”

• Door Tú + 1

Theehuis Rhijnauwen
“Ik wandel hier graag in de buurt en dit theehuis is een super leuk eindpunt voor een kopje koffie en een stukje taart. De omliggende bossen zijn erg mooi. Op een zonnige dag zit het vol met chillende studenten en gezinnen die uit wandelen zijn.”

• Door Vera + 1

Boulderhal Energiehaven
“De routes worden regelmatig veranderd en zijn vaak erg creatief. De hal is groot en er is zelfs een outdoor wall.”

• Door Mik + 1

Tuincentrum Intratuin
“Ik loop nooit deze winkel uit zonder minimaal 1 plant te hebben gekocht.”

• Door Manouk

Ohøj coffee roasting
“Dit café is heel dichtbij mijn huis en heeft hele goede koffie!”

• Door Kimberly + 1

Leidsche Rijn centrum
“Eens in de zoveel tijd pak ik mijn fiets en fiets ik even naar Leidsche Rijn Centrum toe. Het voelt altijd of ik dan even in een andere wereld ben. En uiteraard pak ik altijd even de Jumbo Foodmarket voordat ik weer terug ga.”

• Door Berne

Bios Pathé Leidsche Rijn
“Ik vind het altijd leuk om hier met een paar vrienden naar een goede actiefilm te gaan. Zeker de films in 4DX zijn een echte aanrader!”

• Door Stephan + 2
Rooftop cinema

Natuurgebied Amelisweerd
“Het geeft mij de ruimte om zo nu en dan mijn hoofd te legen.”

• Door Jamal + 1

Julianapark
“Ik kan niet geloven dat ik hier pas ben geweest. Dit is zo'n leuke plek om te bezoeken als je wat dieren wilt zien, maar geen zin hebt om geld te betalen of naar een andere stad te reizen. Het is ook een goede plek om langs te gaan als de kip in je supermarkt op is :)”

• Door Mike + 1

Maximapark
“Máximapark is waar het groen en het moderne elkaar ontmoeten. Het is een heerlijke plek om een wandeling te maken en de dagelijkse stress van je af te schudden.”

• Door Berne + 1

Strand Oog in Al (SOIA)
“Fijn grasstukje om te zitten aan het grote kanaal en perfect voor zonnige dagen”

• Door Berne + 1
Stadstrand

Fort bij Rijnauwen
“Ik vind het heerlijk om hier eventjes tussen alle drukte door te wandelen in de natuur en van het mooie weer te genieten.”

• Door Stephan + 1

Park Bloeyendael
“Ik vind het een hele fijne plek om te wandelen en om op mijn ukulele te spelen. Het park ligt vlak naast mijn huis en ik kan er makkelijk heen. Vanuit dit park kun je veel kanten op en als je het echt goed speelt zit je ineens in de binnenstad in Utrecht!”

• Door Natasha