Science Park Regio's

Science Park
Onze studenten vertellen je wat er te doen is op het Science Park; het kloppend hart van de universiteit. BEKIJK ALLE

Unibuddy Chat Platform
“Ik ben zelf Unibuddy en ik vind het leuk om advies te geven over mijn studie en een gezellig praatje te maken.”

• Door Stephan + 1

Langeveldgebouw
“Een van de eerste gebouwen van de UU die ik bezocht, ik heb bijna al mijn colleges hier”

• Door Evanthia + 1
Sociale Wetenschappen

Utrechtse Biologen Vereniging
“Sinds mijn bachelor ben ik lid van deze zeer grote vriendengroep. Je kunt altijd gratis koffie krijgen in de UBV-ruimte (KBG-gebouw), bordspelletjes spelen en rondhangen met medestudenten.”

• Door Vera

Leonard S. Ornstein Laboratorium
“Wat ik leuk vind aan het laboratorium is de goede sfeer, en het interessante onderzoek dat er wordt verricht.”

U.S.S. Proton
“Zoals de meeste scheikundestudenten ben ik meteen bij de start van de bachelor bij Proton gaan werken. Tijdens mijn studie ben ik lid geworden van 4 verschillende commissies en heb ik meegeholpen met het organiseren van vele activiteiten, zowel recreatief als educatief. Ik heb ook genoten van vele activiteiten georganiseerd door andere commissies, zoals borrels, feesten en reizen/kampen.”

Universiteitsbieb Science Park
“Een van mijn favoriete plekken op de campus vooral in de tentamenperiode. Je kunt hier heerlijk rustig studeren”

• Door Sanne + 2

UU for U Studenten Service
“Je kan hier terecht met al je vragen over studentenzaken.”

• Door Manouk + 1

Ruppertgebouw
“Ik heb vaak les in dit gebouw. De hal is prachtig om doorheen te lopen, vooral door de mooie grote bloemenvazen.”

• Door Annaflavia + 2
Geowetenschappen

Botanische Tuinen
“Het is gaaf dat je zo midden in de Botanische Tuinen zit.”

• Door Sanne + 3
Date locatie

UU Career Services
“Ze hebben me hier heel goed geholpen met mijn sollicitatie voor een stage. Ze gaven ook goede interview tips!”

• Door Manouk + 1

Androclusgebouw
“Elke keer dat ik hier kom, kijk ik nog steeds mijn ogen uit. Er is hier zo veel te zien en te leren!”

• Door Stephan
Diergeneeskunde & Betawetenschappen

Café Madame Jeanette
“Ik vind dat hier altijd een gezellige sfeer hangt: de ideale plek om samen met studiegenootjes gezellig te kletsen tussen het onderwijs door.”

• Door Stephan
Diergeneeskunde

Gebouw Koningsberger
“In dit gebouw heb je veel studieplekken voor groepen en losse individuen. Handig voor groepsprojecten of als je gewoon een rustige studieplek zoekt!”

• Door Naoual + 1
Geo- & Betawetenschappen

Hijmansgebouw
“Door de online colleges voelen de dagen waarop wij fysieke lessen hebben steeds weer als de schoolreisjes van vroeger.”

• Door Jamal
Geneeskunde

David de Wied gebouw
“Ik kwam hier dagelijks tijdens mijn Bachelor thesis. Op de 4e verdieping maakte ik piepkleine katalysatordeeltjes van zilver. Het gebouw heeft een zeer open uitstraling door de grote glazen ramen, en interne balkons vanwaar je elke verdieping afzonderlijk kunt bekijken.”

Buys Ballotgebouw
“Ik gebruikte hier de studieplekken om groepopdrachten te maken”

• Door Mike + 1

Koffiebar Jazzmans Minnaertgebouw
“Het café bevindt zich in het Minnaertgebouw en kijkt uit op de Botanische Tuinen. In het voorjaar kan je hier bijvoorbeeld na of tussen je lessen door lekker op het terras in de zon zitten.”

• Door Naoual

Foodtruck Broodje Ben
“Naar mijn mening de lekkerste broodjes in Utrecht! Of ik nu aan het winkelen ben of hard aan het studeren op de campus, een Broodje Ben voor de lunch kan ik niet vaak weerstaan. Door het grote aanbod kan je steeds een ander broodje kiezen en ze zijn allemaal even lekker!”

• Door Vera + 2
Foodtruck