“Ik heb een zwakke plek voor dit park omdat veel events hier plaatsvonden tijdens mijn eerste jaar aan de universiteit.”

Wiktoria

“We hebben onze Welkomstweek gehouden in dit park, en er was genoeg ruimte voor allerlei buitenactiviteiten. Je kunt een deken meenemen voor een picknick, en er is ook een prachtig uitzicht op de vijver en bomen, waardoor het een uitzonderlijke plek is om te genieten van een goede tijd met vrienden in goed weer! Ik heb hier mijn klasgenoten ontmoet, genoten van wat bier en heerlijk van de zon genoten op een mooie middag.”

Jiani

“Een perfecte plek voor een date of voor quality-time met vrienden. Het ligt tussen de Internationale Campus en het centrum. Het Wilhelminapark zit altijd vol met studenten die picknicken, sporten of gewoon lekker de frisse lucht opzoeken. Daarnaast zit de ijssalon Vorst om de hoek, perfect voor een bezoekje in de zomer.”

Studentlife Team

Maximapark
Het Máximapark is ongeveer even groot als Central Park in New York!

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Universiteitsmuseum Utrecht
Het wetenschapsmuseum van de stad!

Boekhandel Broese
Een van de grootste boekenwinkels van Utrecht

Biltstraat Wijn & Whisky
Een slijterij voor de liefhebber

Park Bloeyendael
Park Bloeyendael is Utrechts best bewaarde geheim!

Japans restaurant Kounosuke
Een authentiek Japans restaurant

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Universiteitsbieb Science Park
De Universiteitsbibliotheek is niet alleen meer een gebouw vol boeken, maar ook een centrum waar mensen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.

Koffiebar Anne & Max Utrecht
In de zomer is het heerlijk vertoeven in de binnentuin.

Julianapark
Park, speeltuin en dierentuin in één!

Café de Poort
Tussen de bestuurscolleges in even naar De Poort