“Ik vind het altijd leuk om hier met een paar vrienden naar een goede actiefilm te gaan. Zeker de films in 4DX zijn een echte aanrader!”

Stephan

“Beroemd om hun bioscoop op het dak, die een beetje prijzig is, maar echt een geweldige ervaring”

Kimberly

Foodtruck Broodje Ben
Broodje Ben is een begrip onder Utrechtse studenten

Foodtruck

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Unibuddy Chat Platform
Stel als studiekiezer al je vragen via de chat aan studenten van de UU.

Ohøj coffee roasting
Dit gezellige café heeft hele goede koffie, de barista is altijd aan het dansen en in een goede bui, ideale plek voor een studiepauze

Middeleeuws plein Janskerkhof
Op dit plein zie je historisch Utrecht goed terug, midden in het centrum en dichtbij de bibliotheek.

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Tivoli is een hotspot voor studenten die daar samenkomen voor concerten en evenementen van welke aard dan ook.

Live muziek

Theehuis Rhijnauwen
Theehuis Rhijnauwen is een begrip in Utrecht en ongetwijfeld de beste plek om pannenkoeken te eten.

Botanische Tuinen
Een echte aanrader als je wat tijd overhebt tussen je colleges door, alle studenten van de UU hebben gratis toegang

Date locatie

Grieks restaurant Taverna
Een stukje Mediterrannee in hartje Utrecht.

Fort bij Rijnauwen
Samen met Amelisweerd is dit Utrechts populairste buitengebied.

Restaurant Vapiano
Niet alleen een lekker restaurant, maar ook een heerlijke studieplek!

Café Noen
Wanneer je toe bent aan een coffee break