“Fijn grasstukje om te zitten aan het grote kanaal en perfect voor zonnige dagen”

Berne

Chupitos
Als ik uit ga ben ik altijd eerst even met mijn vrienden in Chupitos te vinden, vele shotjes later besluiten we dan vaak om er toch de hele avond te blijven en lekker te dansen.

Terras op De Neude
Het meest winstgevende plein in monopoly heeft ook heerlijke terrasjes.

Veel cafés

Kasteel De Haar
Hoewel het kasteel het grootste van Nederland is, zijn er niet veel toeristen/bezoekers. Als je een museumkaart hebt, hoeft je geen entree te betalen

Zwembad Den Hommel
Ik probeer elke week ongeveer een half uurtje baantjes te trekken, zwemmen is namelijk erg goed voor je hele lichaam. Op deze manier kan ik de dag altijd lekker beginnen.

Mick O'Connells
Een stukje Ierland in Utrecht!

Maximapark
Het Máximapark is ongeveer even groot als Central Park in New York!

Restaurant UNO
Lekker eten en een centrale locatie!

Grand Café Lebowski
Lebowski is een van de "must" -plekken voor studenten vanwege de funky sfeer en de frequente evenementen zoals pubquizavonden.

Pubquiz

Julianapark
Park, speeltuin en dierentuin in één!

Leidsche Rijn centrum
Eens in de zoveel tijd pak ik mijn fiets en fiets ik even naar Leidsche Rijn Centrum toe. Het voelt altijd of ik dan even in een andere wereld ben. En uiteraard pak ik altijd even de Jumbo Foodmarket voordat ik weer terug ga.

Fort bij Rijnauwen
Samen met Amelisweerd is dit Utrechts populairste buitengebied.

Poolcafé Hart van Utrecht
Een gezellig café waar je kunt poolen met je vrienden, middenin het centrum van Utrecht.