“In de zomer is het hier echt geweldig om te picknicken en te zwemmen in de Kromme Rijn. Neem een zwemband mee en je kan meegaan met de stroom.”

Vito

“Na een lange wandeling door Amelisweerd voel me helemaal opgeladen, in het midden van zulke flora en fauna voel ik me thuis”

Annaflavia

“Het is heerlijk om hier in de zomer te zwemmen! Daarnaast is het altijd chill om de stad te ontvluchten en een wandeling te maken naar de schattige geitjes.”

Valerie

Louis Hartlooper Complex
Vroeger een politiebureau, nu een van de leukste bioscopen van de stad

Art house

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Bioscoop Pathé Rembrandt
De super sfeervolle Rembrandtbioscoop is het perfecte startpunt van een avondje uit.

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

Botanische Tuinen
Een echte aanrader als je wat tijd overhebt tussen je colleges door, alle studenten van de UU hebben gratis toegang

Date locatie

Anan Saigon Streetfood
Anan heeft lekker eten en een goede sfeer, leuk om met vrienden te gaan eten

Hijmansgebouw
Het Hijmansgebouw is het gebouw van de faculteit geneeskunde. Als student kan je hier studeren of plaats nemen in een van de computerleerzalen. Daarnaast beschikt het gebouw over vier grote collegezalen en worden er regelmatig toetsen afgenomen.

It's a Present!
Op zoek naar het perfecte cadeau? Bezoek It's a Present!

Cadeauwinkel WAAR Utrecht
WAAR heeft leuke duurzame producten die je vaak niet in de gewone supermarkt vindt

Middeleeuws plein Janskerkhof
Op dit plein zie je historisch Utrecht goed terug, midden in het centrum en dichtbij de bibliotheek.

Stichtse Taveerne
Zin in een bordspel of een potje biljart? Stichtse Taveerne heeft het allemaal!

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.