“Ik vind UNO leuk vanwege het mooie uitzicht op het kanaal en de lunchaanbiedingen. Het is een leuke plek om met vrienden rond te hangen!”

Alptug

“Dit restaurant biedt heel veel verschillende hapjes aan. Een erg leuke plek om eens goed uit eten te gaan!”

Berne

Maximapark
Het Máximapark is ongeveer even groot als Central Park in New York!

Grand Café Lebowski
Lebowski is een van de "must" -plekken voor studenten vanwege de funky sfeer en de frequente evenementen zoals pubquizavonden.

Pubquiz

Chupitos
Als ik uit ga ben ik altijd eerst even met mijn vrienden in Chupitos te vinden, vele shotjes later besluiten we dan vaak om er toch de hele avond te blijven en lekker te dansen.

Feestcafé De Vrienden
Eén van de bekendste studentcafés van Utrecht, midden in het centrum.

Dansen

Ohøj coffee roasting
Dit gezellige café heeft hele goede koffie, de barista is altijd aan het dansen en in een goede bui, ideale plek voor een studiepauze

Terras op De Neude
Het meest winstgevende plein in monopoly heeft ook heerlijke terrasjes.

Veel cafés

Tweedehands winkel Episode
Dit is een van de populairste tweedehands winkels in de binnenstad, favoriet bij veel studenten.

Tweedehands kleding

Mick O'Connells
Een stukje Ierland in Utrecht!

Strand Oog in Al (SOIA)
Unieke plek in Utrecht, een strand omringd door water met een prachtig uitzicht.

Stadstrand

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

Poolcafé Hart van Utrecht
Een gezellig café waar je kunt poolen met je vrienden, middenin het centrum van Utrecht.

Tunnel onder de Ganzenmarkt
In de avond kun je unieke foto's maken in deze tunnel