“Kanoën door de grachten van de Oudegracht geeft je een geheel ander perspectief op de stad.”

Sarthak

“Kanoën is een spannende manier om de stad te leren kennen en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren met je vrienden en familie.”

Smaranda

“Met de kano’s kan je een groot deel van de binnenstad van Utrecht zien vanuit een mooi en ander perspectief. Onder Hoog Catharijne doorgaan is geinig.”

Vito

Universiteitsmuseum Utrecht
Het wetenschapsmuseum van de stad!

Bioscoop Pathé Rembrandt
De super sfeervolle Rembrandtbioscoop is het perfecte startpunt van een avondje uit.

Grand Café Lebowski
Lebowski is een van de "must" -plekken voor studenten vanwege de funky sfeer en de frequente evenementen zoals pubquizavonden.

Pubquiz

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Gamestate Arcade games
Meer dan 80 verschillende arcade spellen in één locatie, leuk voor een avondje met vrienden

Arcade games

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Tivoli is een hotspot voor studenten die daar samenkomen voor concerten en evenementen van welke aard dan ook.

Live muziek

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Kasteel De Haar
Hoewel het kasteel het grootste van Nederland is, zijn er niet veel toeristen/bezoekers. Als je een museumkaart hebt, hoeft je geen entree te betalen

Poolcafé Hart van Utrecht
Een gezellig café waar je kunt poolen met je vrienden, middenin het centrum van Utrecht.

Restaurant UNO
Lekker eten en een centrale locatie!