Cultural Highlight Cultuur

Cultural Highlight
Utrecht zit boordevol historische gebouwen, pleinen en andere culturele hoogtepunten. BEKIJK ALLE

Kasteel De Haar
“Dit kasteel is een hele belevenis, je stapt even terug in de tijd.”

• Door Berne + 1

Academiegebouw
“Elke keer als ik op deze locatie loop, motiveert het me altijd.”

• Door Derin + 5

Tunnel onder de Ganzenmarkt
“s Avonds is deze tunnel een unieke locatie om mooie foto's te maken”

• Door Natalia + 1

Fort bij Rijnauwen
“Het is moeilijk om Fort Rijnauwen te missen als je 's ochtends gaat hardlopen door het bos in Amelisweerd. De geschiedenis achter de muren voegt een beetje karakter toe aan het bos en zijn prachtige flora en fauna. De zonsondergangwandelingen daar zijn ook geweldig, probeer het zeker in de eerste maanden van mei, wanneer het het perfecte weer is.”

• Door Berne + 1

Middeleeuws plein Janskerkhof
“Janskerkhof en de straatjes eromheen is voor mij typisch historisch prachtig Utrecht”

• Door Annaflavia + 1

Café restaurant Winkel van Sinkel
“Café restaurant Winkel van Sinkel in hartje Utrecht is zowel een leuke plek om met vrienden uit eten te gaan als om 's avonds te gaan stappen.”

• Door Vera + 1

College Hall
“In dit schitterende gebouw op de internationale campus volg ik mijn colleges. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zelf ga ik altijd op de fiets. Vanaf mijn huis in het centrum ben ik binnen 10 minuutjes op de campus.”

• Door Kees
Faculteit Rebo