“Los van de feestjes worden er ook evenementen zoals het International Comedy Festival Utrecht georganiseerd in Tivoli.”

Isa

“Lemongrass Chai Latte in het café van Tivoli is onweerstaanbaar lekker! Ook zal ik nooit vergeten toen mijn moeder daar een gemberthee bestelde en ze een enorme stuk gember in heet water kreeg geserveerd... We realiseerden ons toen dat in Nederland bijvoorbeeld een muntthee gewoon heet water met muntblaadjes is. Vind je het niet geweldig om nieuwe dingen te leren over verschillende landen?”

Fayruz

“Het concert van de Britse zangeres Jess Glynne was een heel leuke ervaring die mij voor altijd bij zal blijven!”

Stephan

Louis Hartlooper Complex
Vroeger een politiebureau, nu een van de leukste bioscopen van de stad

Art house

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

Restaurant Vapiano
Niet alleen een lekker restaurant, maar ook een heerlijke studieplek!

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Bioscoop Pathé Rembrandt
De super sfeervolle Rembrandtbioscoop is het perfecte startpunt van een avondje uit.

Universiteitsmuseum Utrecht
Het wetenschapsmuseum van de stad!

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Kasteel De Haar
Hoewel het kasteel het grootste van Nederland is, zijn er niet veel toeristen/bezoekers. Als je een museumkaart hebt, hoeft je geen entree te betalen

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Bios Pathé Leidsche Rijn
Deze bioscoop heeft 7 zalen en bevindt zich op het dak van de Leidsche Rijntunnel aan de A2

Rooftop cinema

Stadsschouwburg Utrecht
Dit theatergebouw en zijn leuke architectuur is een culturele hotspot voor zowel studenten als docenten.

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad