“Dit is een prachtige plek om een wandeling te maken of te lunchen met je vrienden. Toegang is ook gratis voor UU-studenten.”

Hau

“Lastig te geloven dat zo'n plek midden op de universiteit te vinden is! Het is een perfecte plek om te wandelen of te relaxen met klasgenoten, vooral in de zomer. Bovendien is er de vlinderruimte.”

Sarthak

“Als het mooi weer is, kom ik hier graag om van de mooie tuinen en het lekkere weer te genieten.”

Stephan

Androclusgebouw
De geschiedenis van de Diergeneeskunde in Nederland staat hier uitgestald

Foodtruck Broodje Ben
Broodje Ben is een begrip onder Utrechtse studenten

Foodtruck

Ruppertgebouw
Als een student zul je veel van je colleges hier volgen, ook dichtbij het Educatorium waar je koffie kunt drinken en kunt lunchen

Café Madame Jeanette
De gezelligste plek van de faculteit Diergeneeskunde.

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Teds Utrecht Oudegracht
Dé ultieme brunchplek van Utrecht, waar elke dag aanvoelt als een weekenduitje.

Het Gagelbos
Trek terug in de natuur buiten Utrecht

Natuurgebied Amelisweerd
Tip! verken Amelisweerd vanuit de kano!

Sportcentrum Olympos
Wat voor sport je ook doet, je kunt terecht bij Olympos!

Gebouw Koningsberger
Een heerlijke plek om te studeren - alleen of samen.

Universiteitsbieb Science Park
De Universiteitsbibliotheek is niet alleen meer een gebouw vol boeken, maar ook een centrum waar mensen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Tivoli is een hotspot voor studenten die daar samenkomen voor concerten en evenementen van welke aard dan ook.

Live muziek