“Ik voetbal en gym bij Olympos. Het voetbalteam was erg welkomend en de gym is goed uitgerust.”

Leon

“Ik hou van Olympos omdat het zich niet beperkt tot slechts één type sport, en daarmee een hele wereld aan activiteiten ontsluit voor alle studenten van de universiteit. Ballroomdansen is een van mijn favoriete activiteiten waar Olympos voor zorgt.”

Ingmar

“Met een sportabonnement kun je hier fitnessen, groepslessen/cursussen volgen en lid worden van verenigingen. Mijn favoriet is hun 30 meter hoge buitenklimmuur!”

Hau

Anan Saigon Streetfood
Anan heeft lekker eten en een goede sfeer, leuk om met vrienden te gaan eten

Parnassos Cultuurcentrum
Cultureel hart van de UU-gemeenschap.

Universiteitsbieb Science Park
De Universiteitsbibliotheek is niet alleen meer een gebouw vol boeken, maar ook een centrum waar mensen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.

SONMAT
Bevredig je lichaam en ziel met authentieke Koreaanse keuken.

Botanische Tuinen
Een echte aanrader als je wat tijd overhebt tussen je colleges door, alle studenten van de UU hebben gratis toegang

Date locatie

Kruideniersmuseum
Begin een tijdreisavontuur bij het Kruideniersmuseum!

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Spelletjeswinkel Subcultures
Eén van de spelletjeswinkels van Utrecht!

Teds Utrecht Oudegracht
Dé ultieme brunchplek van Utrecht, waar elke dag aanvoelt als een weekenduitje.

Theehuis Rhijnauwen
Theehuis Rhijnauwen is een begrip in Utrecht en ongetwijfeld de beste plek om pannenkoeken te eten.

Chris's Lunch & Snacks
Haal hier je pita gyros en je kater is binnen no-time weg