“Sinds ik klein ben, maak ik bij elk bezoek aan het centrum standaard een rondje door de mediamarkt. Windowshoppen, daar kan ik van genieten.”

Jamal

“In dit winkelcentrum spreek ik vaak met vrienden af. We kunnen er goed shoppen en lekkere koffiedrinken”

Berne

Grand Café Lebowski
Lebowski is een van de "must" -plekken voor studenten vanwege de funky sfeer en de frequente evenementen zoals pubquizavonden.

Pubquiz

Terras op De Neude
Het meest winstgevende plein in monopoly heeft ook heerlijke terrasjes.

Veel cafés

Gamestate Arcade games
Meer dan 80 verschillende arcade spellen in één locatie, leuk voor een avondje met vrienden

Arcade games

Mick O'Connells
Een stukje Ierland in Utrecht!

Leidsche Rijn centrum
Eens in de zoveel tijd pak ik mijn fiets en fiets ik even naar Leidsche Rijn Centrum toe. Het voelt altijd of ik dan even in een andere wereld ben. En uiteraard pak ik altijd even de Jumbo Foodmarket voordat ik weer terug ga.

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Tweedehands winkel Episode
Dit is een van de populairste tweedehands winkels in de binnenstad, favoriet bij veel studenten.

Tweedehands kleding

Poolcafé Hart van Utrecht
Een gezellig café waar je kunt poolen met je vrienden, middenin het centrum van Utrecht.

Feestcafé De Vrienden
Eén van de bekendste studentcafés van Utrecht, midden in het centrum.

Dansen

Universiteitsmuseum Utrecht
Het wetenschapsmuseum van de stad!

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Koffiebar Anne & Max Utrecht
In de zomer is het heerlijk vertoeven in de binnentuin.