“Hier heb ik al heel wat vergaderingen, studiesessies en all-nighters gehad. Ik vind deze UB een hele fijne plek om me echt te focussen. Daarnaast is het zo’n mooi gebouw!”

Lobke

“Deze plek kan nogal een doolhof zijn, maar wat veel mensen niet weten is dat er studieruimtes zijn verborgen in Drift 21 en 25 die meestal minder druk zijn dan de bibliotheek. Ze zijn altijd handig om in gedachten te houden!”

Sarthak

“Alle gebouwen aan de Drift zijn erg mooi en midden in de stad! De Drifttuin is mijn favoriete plek om te chillen tussen studeersessies of colleges door.”

Valerie

It's a Present!
Op zoek naar het perfecte cadeau? Bezoek It's a Present!

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Gebouw Koningsberger
Een heerlijke plek om te studeren - alleen of samen.

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Grand Café Lebowski
Lebowski is een van de "must" -plekken voor studenten vanwege de funky sfeer en de frequente evenementen zoals pubquizavonden.

Pubquiz

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Tivoli is een hotspot voor studenten die daar samenkomen voor concerten en evenementen van welke aard dan ook.

Live muziek

Janskerkhof 3 Studieplek
Verborgen studieplek in een van de faculteitsgebouwen

Louis Hartlooper Complex
Vroeger een politiebureau, nu een van de leukste bioscopen van de stad

Art house

Universiteitsbieb Science Park
De Universiteitsbibliotheek is niet alleen meer een gebouw vol boeken, maar ook een centrum waar mensen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.

Unibuddy Chat Platform
Stel als studiekiezer al je vragen via de chat aan studenten van de UU.

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.