Theaters Cultuur

Van grote theaterzalen tot intiem toneel; voor elk wat wils.

Theaters
Van grote theaterzalen tot intiem toneel; voor elk wat wils. BEKIJK ALLE

Theater Kikker
“Ik heb een voorstelling van HKU leerlingen, “Spread The Sadness”, hier bewonderd en enorm genoten van de algehele ervaring. ”

• Door Milan

Stadsschouwburg Utrecht
“Alles van dans, komedie tot opera”

• Door Manouk + 2

Bioscoop Pathé Rembrandt
“Ik probeer minstens één keer per maand naar de bioscoop te gaan en het liefst ga ik naar Rembrandt. Het is in het centrum van de stad en dus handig te combineren met een etentje of een drankje.”

• Door Vera + 2

Kinepolis Jaarbeurs
“Als cinefiel kon ik niet om deze locatie heen! Je kunt op deze geweldige plek verschillende films bekijken, van Hollywood-auteurs (niet Marvel en Spiderman) tot Europese regisseurs!”

• Door Derin

Bios Pathé Leidsche Rijn
“Beroemd om hun bioscoop op het dak, die een beetje prijzig is, maar echt een geweldige ervaring”

• Door Kimberly + 2