“Als cinefiel kon ik niet om deze locatie heen! Je zou op deze geweldige plek verschillende werken kunnen bekijken, van Hollywood-auteurs (niet Marvel en Spiderman) tot European Art House-films!”

Derin

Fotodok
Het museum stelt niet alleen de individuele foto's tentoon, maar vertelt er verhalen mee met behulp van documentaire fotografie! Wat ik leuk vind aan dit museum is dat het zoveel connecties heeft met film en virtual reality!

Kinepolis Jaarbeurs
Als cinefiel kon ik niet om deze locatie heen! Je kunt op deze geweldige plek verschillende films bekijken, van Hollywood-auteurs (niet Marvel en Spiderman) tot Europese regisseurs!

Park Lepelenburg
Als je op zoek bent naar een locatie die gemakkelijk te bereiken is vanaf Utrecht Centraal en ook enkele supermarktopties heeft, dan is dat je bestemming. Het is niet het grootste park van Utrecht maar wel een van mijn favorieten tot nu toe!

Foodtruck Broodje Ben
Broodje Ben is een begrip onder Utrechtse studenten

Foodtruck

Studio M
Ik voel me hier altijd erg thuis!

Broodje Carlo
Hun broodjes zijn geweldig!

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Cafe de Beuntjes
Ze maken zelf best aardig ambachtelijk bier. Ik zou dat ten zeerste aanbevelen! Ook is de locatie dichtbij de Universiteitsbibliotheek Stadscentrum en het is over het algemeen een gezellige plek om rond te hangen!