Ontdek het studentenleven en de stad Utrecht
en

Aangeraden door

“Ik ga niet heel vaak naar theatervoorstellingen, maar het is wel een prachtig gebouw om te zien”

Milan

Misschien vind je dit ook leuk

Theater Kikker
Ik heb een voorstelling van HKU leerlingen, “Spread The Sadness”, hier bewonderd en enorm genoten van de algehele ervaring.

Ping pong club
Ik ben er zelf eerlijk gezegd nog maar één keer geweest, vlak voordat alle horeca weer dichtging, maar het was zeker voor herhaling vatbaar.

Studio M
Ik voel me hier altijd erg thuis!

De Ontdekking
Toen ik anderhalf jaar geleden naar Utrecht verhuisde, ben ik meteen op zoek gegaan naar leuke koffietentjes. Hoewel plekken als Onz en Gys goed in de smaak vielen, spant De Ontdekking wat mij betreft de kroon

Het AKT Kantoor
Het AKT-kantoor voelt als mijn tweede woonkamer waar ik altijd even naar toe kan om een praatje te maken met mijn mede-studenten.

Plantjesmarkt
Hoewel ik eerst een vriendin van mij belachelijk maakte om haar hoeveelheid planten, heb ik er inmiddels elf in mijn kamer staan…

Blackfish
Ik heb het hier altijd ontzettend gezellig met het personeel en geniet volop van de muziek. Bovendien liggen de platen die op dat moment gedraaid worden op de toonbank.

Vintage

Gys
Terwijl ik dit schrijf, zit ik in Gys koffie te drinken. Om aan school of iets anders te werken is Gys dan ook erg geschikt.

Kromme nieuwe gracht 80
Naast de leuke hoorcolleges die ik hier heb gevolgd, heb ik met behulp van Studio M een open podium voor mijn studievereniging opgenomen.

Open podium

Bioscoop Pathé Rembrandt
De super sfeervolle Rembrandtbioscoop is het perfecte startpunt van een avondje uit.