Ontdek het studentenleven en de stad Utrecht
en

Stephans favorieten

Foodtruck Broodje Ben
Tijdens mijn pauzes haal ik graag samen met een paar studiegenootjes af en toe een overheerlijke lunch bij Broodje Ben. Deze broodjes zijn echt een aanrader!

Foodtruck

Café Madame Jeanette
Ik vind dat hier altijd een gezellige sfeer hangt: de ideale plek om samen met studiegenootjes gezellig te kletsen tussen het onderwijs door.

Bios Pathé Leidsche Rijn
Ik vind het altijd leuk om hier met een paar vrienden naar een goede actiefilm te gaan. Zeker de films in 4DX zijn een echte aanrader!

Rooftop cinema

Boekhandel Broese
De uitgebreide collectie met originele boeken zorgt ervoor dat het altijd lastig is om niet met een of meerdere boeken naar buiten te komen!

Theehuis Rhijnauwen
Je kunt hier overheerlijke pannenkoeken eten! Ik kom hier vooral in de zomer graag, omdat Theehuis Rhijnauwen een mooi en groot terras heeft.

Muziekgebouw Tivoli Vredenburg
Het concert van de Britse zangeres Jess Glynne was een heel leuke ervaring die mij voor altijd bij zal blijven!

Live muziek

Fort bij Rijnauwen
Ik vind het heerlijk om hier eventjes tussen alle drukte door te wandelen in de natuur en van het mooie weer te genieten.

Botanische Tuinen
Als het mooi weer is, kom ik hier graag om van de mooie tuinen en het lekkere weer te genieten.

Date locatie

Grieks restaurant Taverna
Ik kom hier altijd graag eten samen met vrienden om gezellig bij te kletsen en te genieten van het eten en de Griekse sfeer.

Androclusgebouw
Elke keer dat ik hier kom, kijk ik nog steeds mijn ogen uit. Er is hier zo veel te zien en te leren!

Restaurant Vapiano
Als je even niet weet waar je zult reserveren om uit eten te gaan is Vapiano Hoog Catharijne altijd een goede keuze! Ze hebben vriendelijke bediening en het eten is altijd goed.