Wandelen Natuur

Wandelen
Wil je er een keer uit voor een goede wandeling? Onze studenten wijzen je de weg. BEKIJK ALLE

Maximapark
“Máximapark is waar het groen en het moderne elkaar ontmoeten. Het is een heerlijke plek om een wandeling te maken en de dagelijkse stress van je af te schudden.”

• Door Alptug + 1

Park Lepelenburg
“Als je op zoek bent naar een locatie die gemakkelijk te bereiken is vanaf Utrecht Centraal en ook enkele supermarktopties heeft, dan is dat je bestemming. Het is niet het grootste park van Utrecht maar wel een van mijn favorieten tot nu toe!”

• Door Derin

Julianapark
“In elk seizoen is het juliana park een fijne plek om te wandelen. En in de zomer kan je er heerlijk picknicken tussen de kippen”

• Door Berne + 1

Fort bij Rijnauwen
“Het is moeilijk om Fort Rijnauwen te missen als je 's ochtends gaat hardlopen door het bos in Amelisweerd. De geschiedenis achter de muren voegt een beetje karakter toe aan het bos en zijn prachtige flora en fauna. De zonsondergangwandelingen daar zijn ook geweldig, probeer het zeker in de eerste maanden van mei, wanneer het het perfecte weer is.”

• Door Berne + 1

Natuurgebied Amelisweerd
“Na een lange wandeling door Amelisweerd voel me helemaal opgeladen, in het midden van zulke flora en fauna voel ik me thuis”

• Door Annaflavia + 1

Park Bloeyendael
“Ik vind het een hele fijne plek om te wandelen en om op mijn ukulele te spelen. Het park ligt vlak naast mijn huis en ik kan er makkelijk heen. Vanuit dit park kun je veel kanten op en als je het echt goed speelt zit je ineens in de binnenstad in Utrecht!”

• Door Natasha