Studieplek, huisvesting & informatiepunt Studeren

Onze studenten geven de beste tips.

Studieplek, huisvesting & informatiepunt
Onze studenten geven de beste tips. BEKIJK ALLE

Unibuddy Chat Platform
“Ik ben zelf Unibuddy en ik vind het leuk om advies te geven over mijn studie en een gezellig praatje te maken.”

• Door Stephan + 1

Gebouw Rechtenfaculteit Janskerkhof
“Leuke kroeg op De Neude, altijd leuk voor een drankje.”

• Door Kees
Faculteit Rebo

Langeveldgebouw
“Een van de eerste gebouwen van de UU die ik bezocht, ik heb bijna al mijn colleges hier”

• Door Evanthia + 1
Sociale Wetenschappen

Leonard S. Ornstein Laboratorium
“Wat ik leuk vind aan het laboratorium is de goede sfeer, en het interessante onderzoek dat er wordt verricht.”

• Door Mike

Universiteitsbieb Science Park
“Er is altijd veel ruimte in de UB science park, met de spar om de hoek voor een goede studie break”

• Door Vera + 2

UU for U Studenten Service
“Je kan hier terecht met al je vragen over studentenzaken.”

• Door Mik + 1

Studentencomplex de Sterren
“Ik woon op deze locatie! Dankzij mijn leuke huisgenoten zal ik de rest mijn leven veel waarde hechten aan deze plaats. Ik voel me hier nooit alleen. Hier ben ik mijn beste vriendin en ook nog mijn relatie-vriendin tegengekomen!”

• Door Natasha

Ruppertgebouw
“Het heeft een fijne studieruimte en grote collegezaal.”

• Door Manouk + 2
Geowetenschappen

Spinoza Hall
“Op deze locatie zie ik veel van mijn vrienden en heb ik nieuwe vrienden gemaakt, tijdens de colleges of tussendoor.”

• Door Kimberly
Faculteit Rebo

“De beste studieplekken liggen verscholen tussen de boekenkasten, waar je in alle rust kunt werken. ”

• Door Mik + 2

UU Career Services
“Ze hebben me hier heel goed geholpen met mijn sollicitatie voor een stage. Ze gaven ook goede interview tips!”

• Door Manouk + 1

Androclusgebouw
“Elke keer dat ik hier kom, kijk ik nog steeds mijn ogen uit. Er is hier zo veel te zien en te leren!”

• Door Stephan
Diergeneeskunde & Betawetenschappen

Gebouw Koningsberger
“In dit gebouw heb je veel studieplekken voor groepen en losse individuen. Handig voor groepsprojecten of als je gewoon een rustige studieplek zoekt!”

• Door Naoual + 1
Geo- & Betawetenschappen

Hijmansgebouw
“Door de online colleges voelen de dagen waarop wij fysieke lessen hebben steeds weer als de schoolreisjes van vroeger.”

• Door Jamal
Geneeskunde

Karibu Café
“Het is een uitstekende locatie, zowel om te studeren als om tijd door te brengen en te chillen met vrienden. Bovendien, zoals de Karibu eraan blijft herinneren, is het eten "110% natuurlijk". Mijn persoonlijke favoriet is Shakshuka.”

• Door Mariam + 1
Groene oase

David de Wied gebouw
“Ik kwam hier dagelijks tijdens mijn Bachelor thesis. Op de 4e verdieping maakte ik piepkleine katalysatordeeltjes van zilver. Het gebouw heeft een zeer open uitstraling door de grote glazen ramen, en interne balkons vanwaar je elke verdieping afzonderlijk kunt bekijken.”

• Door Mike

Buys Ballotgebouw
“Ik gebruikte hier de studieplekken om groepopdrachten te maken”

• Door Mike + 1