Terrasje Pakken Eten&Drinken

Terrasje Pakken
Als de zon schijnt zie je onze studenten op de terrassen, rond de Oudegracht en elders. BEKIJK ALLE

Strand Oog in Al (SOIA)
“Fijn grasstukje om te zitten aan het grote kanaal en perfect voor zonnige dagen”

• Door Berne + 1
Stadstrand

Ohøj coffee roasting
“In deze winkel kun je verschillende koffiesoorten op basis van espresso en filterkoffie kopen. Bovendien kun je er vers gebrande hele of gemalen koffiebonen kopen.”

• Door Alptug + 1

Restaurant Rum Club
“Rumclub staat bekend om zijn cocktails en hun tapa-achtige gerechten, een beetje prijzig, maar het is een erg leuke plek om af en toe heen te gaan”

• Door Kimberly + 1

Grieks restaurant Taverna
“Ik kom hier altijd graag eten samen met vrienden om gezellig bij te kletsen en te genieten van het eten en de Griekse sfeer.”

• Door Stephan

Terras op De Neude
“De Neude is een plek waar ik vaak afspreek met mijn vrienden, middenin de binnenstad!”

• Door Evanthia + 4
Veel cafés