Studieverenigingen Studeren

Studieverenigingen
Een paar leuke studentenverenigingen van onze studenten; voor activiteiten en borrels. BEKIJK ALLE

Utrechtse Biologen Vereniging
“Sinds mijn bachelor ben ik lid van deze zeer grote vriendengroep. Je kunt altijd gratis koffie krijgen in de UBV-ruimte (KBG-gebouw), bordspelletjes spelen en rondhangen met medestudenten.”

• Door Vera
Betawetenschappen

Het AKT Kantoor
“Het AKT-kantoor voelt als mijn tweede woonkamer waar ik altijd even naar toe kan om een praatje te maken met mijn mede-studenten.”

• Door Berne + 1

Verenigingskamer van U.A.V.
“Hier kom ik tussen mijn colleges om bijvoorbeeld een kop koffie te drinken of om na 17:00 een biertje met mijn vrienden te doen. ”

• Door Sanne

U.S.S. Proton
“Zoals de meeste scheikundestudenten ben ik meteen bij de start van de bachelor bij Proton gaan werken. Tijdens mijn studie ben ik lid geworden van 4 verschillende commissies en heb ik meegeholpen met het organiseren van vele activiteiten, zowel recreatief als educatief. Ik heb ook genoten van vele activiteiten georganiseerd door andere commissies, zoals borrels, feesten en reizen/kampen.”

• Door Mike
Betawetenschappen

Verenigingskamer Perikles
“Kom na je hoorcollege snel naar de verenigingskamer toe, want anders sta je lang in de rij voor de koffie. ”

• Door Mik

SVO Bar
“Als student aan de faculteit geesteswetenschappen ben ik regelmatig in de SVO-bar te vinden. Het is een fijne plek om te studeren en s’avonds als de bar open gaat voor activiteiten veranderd het in een gezellige ontmoetingsplek.”

• Door Berne

Drift 23
“Een karakteristiek gebouw met veel geheime plekjes.”

• Door Berne

USBO gebouw UU
“In het pand van Bestuurs- en Organisatiewetenschap heerst een prettige sfeer waar iedereen elkaar kent en je je als student al snel thuis voelt. ”

• Door Mik

Studio M
“Voor als je ooit een project wil uitwerken maar net niet beschikt over de juist materie of kennis/ervaring, staan de leden van Studio M altijd te popelen om je een handje te helpen”

• Door Milan + 1

PIL Social Committee
“Ik vond het vooral leuk om met nieuwe ideeën te komen in die uitdagende "corona" tijden. Een van de activiteiten die ik organiseerde was de Zumba Party voor minder negativiteit en om wat extra calorieën te verbranden.”

• Door Mariam
Faculteit Rebo

Kromme nieuwe gracht 80
“Naast de leuke hoorcolleges die ik hier heb gevolgd, heb ik met behulp van Studio M een open podium voor mijn studievereniging opgenomen. ”