Alle winkels Shoppen

Een overzicht van alle favoriete winkels van onze studenten.

Alle winkels
Een overzicht van alle favoriete winkels van onze studenten. BEKIJK ALLE

Green Up
“Deze winkel is een oase in de stad en ik kom hier dan ook graag om wat te drinken of om een leuk cadeau te vinden”

• Door Sanne

Tuincentrum Steck
“Ik kom hier graag om voor planten te kijken, maar ook om het tuincafé, Noordertuin te bezoeken.”

• Door Sanne

Dille & Kamille
“Ze hebben een hele boel planten en keuken cadeautjes.”

• Door Manouk + 1

Cadeauwinkel WAAR Utrecht
“Leuke winkel met duurzame, alternatieve producten die je niet zo snel in andere winkels ziet”

• Door Annaflavia

Winkel De Zuivelhoeve
“Ik hou super veel van kaas! Als ik door deze straat loop koop ik altijd iets van deze winkel, ik probeer ook graag nieuwe smaken uit”

• Door Evanthia
Puur Hollands

Spelletjeswinkel Subcultures
“Er zijn zoveel verbazingwekkend ontworpen bordspellen, en het is heerlijk om op een plek als Subcultures binnen te lopen en er helemaal door omringd te zijn.”

• Door Mike

Tweedehands winkel Episode
“Episode is de belichaming van een georganiseerde chaos. Er zijn veel te veel spullen in de winkel, maar ze zijn netjes gesorteerd op kleur, materiaal en soort. Als je een onconventioneel themafeest moet bijwonen, weet ik zeker dat je er iets geweldigs voor kunt vinden in Episode”

• Door Berne + 1
Tweedehands kleding

Biltstraat Wijn & Whisky
“Om de pandemie door te komen ben ik mijn wijnkennis uit aan het breiden. Af en toe een heerlijke wijnproeverij is en heerlijke manier om je vrije tijd te besteden.”

• Door Kees

Tuincentrum Intratuin
“Ik loop nooit deze winkel uit zonder minimaal 1 plant te hebben gekocht.”

• Door Manouk

De Oudegracht
“Ik kom hier graag met vrienden, lekker aan de gracht zitten en van het uitzicht genieten.”

• Door Natalia + 1

Leidsche Rijn centrum
“Eens in de zoveel tijd pak ik mijn fiets en fiets ik even naar Leidsche Rijn Centrum toe. Het voelt altijd of ik dan even in een andere wereld ben. En uiteraard pak ik altijd even de Jumbo Foodmarket voordat ik weer terug ga.”

• Door Berne

Bloemenwinkel Rood en Bloem
“Grote collectie planten en geweldige, vriendelijke service”

• Door Manouk

Boekhandel Broese
“De uitgebreide collectie met originele boeken zorgt ervoor dat het altijd lastig is om niet met een of meerdere boeken naar buiten te komen!”

• Door Stephan + 1

Boekhandel Bijleveld
“Hele fijne sfeer, ik voel me hier helemaal thuis. Ik neem lekker de tijd om rond te kijken wat mijn nieuwe boek zal worden!”

• Door Evanthia

Winkelcentrum Hoog Catharijne
“In dit winkelcentrum spreek ik vaak met vrienden af. We kunnen er goed shoppen en lekkere koffiedrinken”

• Door Berne + 3