“Hier kan je leuke cadeautjes, hebbedingetjes en kaarten kopen voor je vrienden en familie. Het is een knus en kleurrijk winkeltje waar je elke keer weer wat nieuws ziet.”

Vito

“Hier kom ik altijd als ik een kaartje nodig heb, ze hebben namelijk 2 hele muren vol met grappige kaartjes! Ook zijn er veel kleinigheidjes te vinden!”

Valerie

“Stel je een winkel voor die net zo is als de Kamer van Hoge Nood uit Harry Potter. Je weet nooit wat je binnen zult vinden, maar één ding is zeker: het heeft voor elk wat wils. Deze plek is als een schatkamer vol verrassingen die wachten om ontdekt te worden!”

Sarthak

Bioscoop Pathé Rembrandt
De super sfeervolle Rembrandtbioscoop is het perfecte startpunt van een avondje uit.

Natuurgebied Amelisweerd
Tip! verken Amelisweerd vanuit de kano!

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Stichtse Taveerne
Zin in een bordspel of een potje biljart? Stichtse Taveerne heeft het allemaal!

Surya Restaurant & Bar
Raak betoverd door de warmte en kwaliteit van Surya.

Gebouw Koningsberger
Een heerlijke plek om te studeren - alleen of samen.

Louis Hartlooper Complex
Vroeger een politiebureau, nu een van de leukste bioscopen van de stad

Art house

Botanische Tuinen