Ontdek het studentenleven en de stad Utrecht
en

Aangeraden door

“Dit is dé winkel voor iedereen die houdt van spirituele zaken, maar eigenlijk ook voor iedereen die hier niet van houdt. Er is altijd zo veel te zien, te horen en te ruiken (heel veel soorten wierook). Ik slaag hier altijd voor cadeautjes; gelukspoppetjes zijn mijn favoriet.”

Lobke

“Ik heb zelf niets met het spirituele gedoe van de winkel, maar ik ga er regelmatig naartoe om mooie stenen te kopen. Als cadeautjes voor vrienden maar natuurlijk ook om mijn eigen mineralen en fossielen verzameling aan te vullen.”

Thomas

Misschien vind je dit ook leuk

Griftpark
Het Griftpark bevindt zich op een paar minuten afstand van de binnenstad, een populaire plek om met vrienden af te spreken

Parnassos Cultuurcentrum
Cultureel hart van de UU-gemeenschap.

Ping pong club
Ben jij de Ping Pong Koning?

Sjoerd Groenmangebouw
Ervaar academische uitmuntendheid en samenwerking op zijn best in het Sjoerd Groenmangebouw, het centrum van de faculteit Sociale en Gedragswetenschappen van de Universiteit Utrecht.

Park Oog in Al
Ontdek veelzijdige schoonheid in Park Oog in Al: een betoverend stadspark met dierenpracht, historische sporen en een culinaire oase bij Landhuis in de Stad.

NODA
Ontdek verborgen geluk in NODA café, verscholen in de Neude bibliotheek. Ontspan, haal herinneringen op en geniet van heerlijke drankjes en lekkernijen, geserveerd met een warme sfeer en vriendelijke glimlachen.

Universiteitsbieb
De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Vening Meineszgebouw A
Bezoek de Faculteit Geowetenschappen in Vening Meinesz, haar moderne kenniscentrum in Science Park.