“Eens in de zoveel tijd pak ik mijn fiets en fiets ik even naar Leidsche Rijn Centrum toe. Het voelt altijd of ik dan even in een andere wereld ben. En uiteraard pak ik altijd even de Jumbo Foodmarket voordat ik weer terug ga.”

Berne

Winkelcentrum Hoog Catharijne
De one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in het leven.

Feestcafé De Vrienden
Eén van de bekendste studentcafés van Utrecht, midden in het centrum.

Dansen

Fort bij Rijnauwen
Samen met Amelisweerd is dit Utrechts populairste buitengebied.

Kanoverhuur Utrecht
Reserveer een kano in het centrum van Utrecht. Ontdek Utrecht vanaf de gracht, het ideale dagje uit voor iedereen.

Julianapark
Park, speeltuin en dierentuin in één!

Zwembad Den Hommel
Ik probeer elke week ongeveer een half uurtje baantjes te trekken, zwemmen is namelijk erg goed voor je hele lichaam. Op deze manier kan ik de dag altijd lekker beginnen.

Tweedehands winkel Episode
Dit is een van de populairste tweedehands winkels in de binnenstad, favoriet bij veel studenten.

Tweedehands kleding

Universiteitsmuseum Utrecht
Het wetenschapsmuseum van de stad!

Drift 23
Een karakteristiek gebouw met veel geheime plekjes.

Kasteel De Haar
Hoewel het kasteel het grootste van Nederland is, zijn er niet veel toeristen/bezoekers. Als je een museumkaart hebt, hoeft je geen entree te betalen

Strand Oog in Al (SOIA)
Unieke plek in Utrecht, een strand omringd door water met een prachtig uitzicht.

Stadstrand

Maximapark
Het Máximapark is ongeveer even groot als Central Park in New York!