“Wat mij betreft is Ping Pong ook een sport. Het kan er namelijk best fanatiek aan toe gaan. De Ping Pong Club is super gezellig om naar toe te gaan met vrienden en even los te gaan met een batje.”

Lobke

“Ik ben er zelf eerlijk gezegd nog maar één keer geweest, vlak voordat alle horeca weer dichtging, maar het was zeker voor herhaling vatbaar.”

Milan

Studio M
Media en Cultuur: Maak het praktisch!

Gys
De place-to-be voor vegetariërs en veganisten

De Ontdekking
Deze Ontdekking moet je maken!

Het AKT Kantoor
Media en Cultuur: Een tweede thuis

De witte inrichting en het natuurlijke licht maakt dit een perfecte plek om te concentreren.

Ananda
Omarm je spirituele reis bij deze zeer unieke winkel in het centrum van Utrecht.

Theater Kikker
Voor wie ook het kleinschalige theater waardeert

Bioscoop Pathé Rembrandt
De super sfeervolle Rembrandtbioscoop is het perfecte startpunt van een avondje uit.

NODA
Ontdek verborgen geluk in NODA café, verscholen in de Neude bibliotheek. Ontspan, haal herinneringen op en geniet van heerlijke drankjes en lekkernijen, geserveerd met een warme sfeer en vriendelijke glimlachen.

Park Oog in Al
Ontdek veelzijdige schoonheid in Park Oog in Al: een betoverend stadspark met dierenpracht, historische sporen en een culinaire oase bij Landhuis in de Stad.

Blackfish Brand New & Vintage
Verniewend Vintage

Stadsschouwburg Utrecht
Dit theatergebouw en zijn leuke architectuur is een culturele hotspot voor zowel studenten als docenten.