“Tijdens alle lockdowns was ik hier veel te vinden om te skeeleren of te wandelen. Lekker dicht bij huis, maar toch niet in de stad.”

Sanne

Verenigingskamer van U.A.V.
Hier kom ik tussen mijn colleges om bijvoorbeeld een kop koffie te drinken of om na 17:00 een biertje met mijn vrienden te doen.

Tuincentrum Steck
Ik kom hier graag om voor planten te kijken, maar ook om het tuincafé, Noordertuin te bezoeken.

Botanische Tuinen
Een echte aanrader als je wat tijd overhebt tussen je colleges door, alle studenten van de UU hebben gratis toegang

Date locatie

Universiteitsbieb Science Park
De Universiteitsbibliotheek is niet alleen meer een gebouw vol boeken, maar ook een centrum waar mensen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.

Restaurant LE:EN
Dit is een heerlijk restaurant om met vrienden wat te komen eten en zo alle hapjes kan proeven door ze te delen. Ook de cocktails kan ik aanraden!

Ruppertgebouw
Als Geo student zul je veel van je colleges hier volgen, ook dichtbij het Educatorium waar je koffie kunt drinken en kunt lunchen

Green Up
Deze winkel is een oase in de stad en ik kom hier dan ook graag om wat te drinken of om een leuk cadeau te vinden