“Als cinefiel kon ik niet om deze locatie heen! Je kunt op deze geweldige plek verschillende films bekijken, van Hollywood-auteurs (niet Marvel en Spiderman) tot Europese regisseurs!”

Derin

Louis Hartlooper Complex
Vroeger een politiebureau, nu een van de leukste bioscopen van de stad

Art house

Academiegebouw
Een prachtig historisch UU gebouw in de binnenstad

Broodje Carlo
Hun broodjes zijn geweldig!

Foodtruck Broodje Ben
Broodje Ben is een begrip onder Utrechtse studenten

Foodtruck

Park Lepelenburg
Als je op zoek bent naar een locatie die gemakkelijk te bereiken is vanaf Utrecht Centraal en ook enkele supermarktopties heeft, dan is dat je bestemming. Het is niet het grootste park van Utrecht maar wel een van mijn favorieten tot nu toe!

Fotodok
Het museum stelt niet alleen de individuele foto's tentoon, maar vertelt er verhalen mee met behulp van documentaire fotografie! Wat ik leuk vind aan dit museum is dat het zoveel connecties heeft met film en virtual reality!

Cafe de Beuntjes
Ze maken zelf best aardig ambachtelijk bier. Ik zou dat ten zeerste aanbevelen! Ook is de locatie dichtbij de Universiteitsbibliotheek Stadscentrum en het is over het algemeen een gezellige plek om rond te hangen!

Studio M
Ik voel me hier altijd erg thuis!