Miks favorieten

Academiegebouw
Dit is het hart van alle academische ceremonies. Het is niet alleen een mooi gebouw qua architectuur, maar het gebouw was ook getuige van een belangrijke gebeurtenis in de Nederlandse geschiedenis. Hier is de Unie van Utrecht ondertekend, die heeft geleid tot de Nederlandse republiek!

Oosterkade
Haal bij de supermarkt wat lekkere hapjes en drankjes voordat je arriveert, dan zit je de hele avond goed.

Verenigingskamer Perikles
Kom na je hoorcollege snel naar de verenigingskamer toe, want anders sta je lang in de rij voor de koffie.

Kafé België
Kun je niet kiezen uit de grote hoeveelheid bieren op de kaart? Vraag dan zeker een aanrader van het personeel achter de bar!

UU Career Services
Ze hebben me hier heel goed geholpen met mijn sollicitatie voor een stage. Ze gaven ook goede interview tips!

O'Panuozzo
Tip, ga in plaats van een normale pizza voor de unieke pizzabroden.

Café de Poort
Al sinds ik ben begonnen met mijn bachelor zijn de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap en café De Poort onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tussen de colleges door drink ik er graag met vrienden een kopje koffie op het zonovergoten terras aan het Ledig Erf. Aan het einde van een lange dag colleges en werkgroepen is dit ook de plek waar je uitstekend een drankje kunt drinken of lekker kunt eten.

USBO gebouw UU
In het pand van Bestuurs- en Organisatiewetenschap heerst een prettige sfeer waar iedereen elkaar kent en je je als student al snel thuis voelt.

UU for U Studenten Service
Je kan hier terecht met al je vragen over studentenzaken.

Boulderhal Energiehaven
De routes worden regelmatig veranderd en zijn vaak erg creatief. De hal is groot en er is zelfs een outdoor wall.

De beste studieplekken liggen verscholen tussen de boekenkasten, waar je in alle rust kunt werken.

Universiteitsmuseum Utrecht
Drink ook zeker een kopje koffie op het terras in de tuin van het museum en geniet van deze verscholen oase van rust in de binnenstad.