Vera’s favorieten

Griftpark
De stadsboerderij bij het Griftpark is super leuk om een keer te bezoeken!

Terras op De Neude
Als iemand aan mij vraagt 'zullen we een terrasje pakken?' denk ik meteen aan De Neude

Veel cafés

Theehuis Rhijnauwen
Ik wandel hier graag in de buurt en dit theehuis is een super leuk eindpunt voor een kopje koffie en een stukje taart. De omliggende bossen zijn erg mooi. Op een zonnige dag zit het vol met chillende studenten en gezinnen die uit wandelen zijn.

Foodtruck Broodje Ben
Naar mijn mening de lekkerste broodjes in Utrecht! Of ik nu aan het winkelen ben of hard aan het studeren op de campus, een Broodje Ben voor de lunch kan ik niet vaak weerstaan. Door het grote aanbod kan je steeds een ander broodje kiezen en ze zijn allemaal even lekker!

Foodtruck

Wilhelminapark
In de zomer lekker picknicken en barbecuen met vrienden in het Wilhelmina Park

Bioscoop Pathé Rembrandt
Ik probeer minstens één keer per maand naar de bioscoop te gaan en het liefst ga ik naar Rembrandt. Het is in het centrum van de stad en dus handig te combineren met een etentje of een drankje.

Dille & Kamille
Dit is de perfecte winkel om cadeaus te kopen voor anderen en voor jezelf. Van etenswaren, keukengerei en handdoeken, tot kinderspeelgoed, boeken en planten. Ze verkopen alleen natuurlijke en plastic-vrije artikelen, wat ik erg belangrijk vind.

Utrechtse Biologen Vereniging
Sinds mijn bachelor ben ik lid van deze zeer grote vriendengroep. Je kunt altijd gratis koffie krijgen in de UBV-ruimte (KBG-gebouw), bordspelletjes spelen en rondhangen met medestudenten.

Universiteitsbieb Science Park
Er is altijd veel ruimte in de UB science park, met de spar om de hoek voor een goede studie break

Café restaurant Winkel van Sinkel
Café restaurant Winkel van Sinkel in hartje Utrecht is zowel een leuke plek om met vrienden uit eten te gaan als om 's avonds te gaan stappen.